Flyttfirma Kode

Ericsson Flytt AB erbjuder flytthjälp i Kode. Vårt mål är att alltid att kunna hjälpa dig på ett effektivt sätt med vilken flytt du än har. Vi erbjuder flyttjänsterna privatflytt och bohagsflytt, företagsflytt och kontorsflytt, tunga lyft, pianoflytt och långdistansflytt.

Privatflytt / Bohagsflytt

Vi utför privatflytt i Kode! Om du behöver privatflytt Kode så har du hamnat rätt. Vi hjälper dig gärna att planera, packa och transportera ditt bohag från eller till Kode.

Företagsflytt

Vi är vana vid företagsflytt och intern företagsflytt i Kode. Boka gärna din gratis besiktning av företagsflytt Kode med oss.

Magasinering

Behöver du magasinering i Kode? Vi erbjuder våra kunder att magasinera med vårt magasin. Kontakta oss direkt för frågor angående magasinering Kode.

Pianoflytt

Vi hjälper gärna er med pianoflytt Kode och andra tunga lyft. Vill du göra en kassaskåpsflytt Kode så går det också bra med oss. Ring oss så hjälper vi dig.

Kontorsflytt

Vi gör kontorsflytt i Kode för dig som behöver. Vår erfarenhet med kontorsflytt Kode gör det smidigt och enkelt att flytta med oss.

Långdistansflytt

Vi erbjuder alltid fastpris så du vet precis hur mycket du betalar när du ska flytta till eller från Kode. Dina saker flyttas varsamt under långdistansflytt Kode.

Dödsbo

Vi på Ericsson Flytt AB tömmer och flyttar ditt dödsbo i Kode. Vi tar noggrant hand om dina saker och ser till att allt hanteras med varsamhet från ditt dödsbo Kode.

Montering & Demontering

Vi monterar och demonterar möbler för er om så önskas. Ni betalar endast för den tiden det tar att montera era saker och inget annat.

Röjning

Behöver du röjning av ditt hus, förråd eller boende i Kode? Vi erbjuder röjning och försel av dina saker till återvinningscentral. Kontakta oss för röjning.