Röjning

Det är inte alltid lätt att veta var man skall ta vara på allt skräp man samlar på sig genom åren. Oftast som blir det fast i förrådet, tomten eller t o m inne i lägenheten/huset för att man inte haft kraft att röja och slänga allting.

Vi förstår detta besväret som många upplever och därför erbjuder vi även röjning i Göteborg. Vi hjälper med alla typer av röjning – allt från röjning av saker hemma som ni vill vi tar och kör till tippen till att vi tömmer hela förråd eller kontor.

Bara att ringa oss så hjälper vi er.

Tömning av dödsbo

Det är alltid väldigt jobbigt och mycket att tänka på när en anhörig går bort. Det skall planerat begravning, medla nära och kära vad som hänt osv. Vi vet detta. Låt oss sköta röjningen / flytten av ert dödsbo. Vi kan erbjuda er en helhetslösning med allt från flytt och tömning till flyttstädning och åka till tippen. Vi vill hjälpa er att göra det så smärtfritt det bara går att flytta ert dödsbo i Göteborg och se till att ni kan fokusera på vad som faktiskt är viktigt vid sådana här tillfällen – familjen.

Kontakta oss idag på 031 – 301 18 56 eller via email så går vi igenom hur vi kan hjälpa er bäst och ge er en kostnadsfri offert.